Neuerscheinung zur Rezeption des Jesaja-Buches

10.01.2019

Die Beiträge des SBL Annual Meeting 2016 sind nun in dem "The Early Reception of the Book of Isaiah" bei de Gruyter in der Reihe Deuterocanonical and Cognate Literature Studies 37, herausgegeben von Prof. Dr. Kristin de Troyer und Prof. Dr. Barbara Schmitz, erschienen.

This volume brings together a lively set of papers from the first session of the Deuterocanonical and Cognate Literature program unit of the Society of Biblical Literature Annual Meeting in 2016. Together with a few later contributions, these essays explore a number of thematic and textual issues as they trace the reception history of the Book of Isaiah in Deuterocanonical and cognate literature.